marți, 24 noiembrie 2009

Ce vor femeile?


“Calitatile care o atrag pe femeie la un barbat sunt cele pe care nu le va mai suporta mai tarziu.”

Faza 1: EA il vede pe EL si se indragosteste... pe loc. Il cucereste, relatia incepe. EA ii spune primul ‘te iubesc’ dupa doua zile.

EA nu suporta fotbalul, dar invata istoria clubului favorit intr-o noapte. Pentru EL. EA detesta masinile, dar memoreaza toate variantele de motorizare, echipare si upgrade ale modelului preferat. Pentru EL. EI ii place marea, lui muntele, nu-i nimic, EA isi cumpara echipament de ski. Pentru EL. EA adora shopping-ul, dar ajunge sa cumpere numai bere si popcorn. Pentru EL...si prietenii lui.

Faza 2: Dupa mult timp, EL ii spune ‘te iubesc’. Odata ce relatia a ajuns in momentul in care ‘multumesc’, ‘te rog frumos’ si ‘cu placere’ apartin trecutului, lucrurile se schimba.

EA ii controleaza apelurile, mesajele si mail-urile. EA ii face scandal daca nu i-a raspuns la mesaj in max. 5 min. EA face crize cand e seara de meci sau cand EL iese la bere cu baietii. EA nu mai vrea la munte, vrea la mare. EA ii spune ca nu-i mai place cum se imbraca sau cum isi face freza. EL a facut burta. EA nu mai suporta colacul de la WC ridicat...

Concluzie: Ce vor femeile de la un barbat?

O sa va spun un secret pastrat de femei de mii de ani: nici macar ele nu stiu... Aveti grija sa il uitati in urmatoarele 5 secunde...


EA nu uraste cu timpul ceea ce i-a placut la inceput. E doar o iluzie. Femeile sunt doar niste actrite pe scena vietii. Lucrurile care nu-i mai plac acum, nu ii placeau nici atunci. Singura diferenta e ca atunci era dispusa sa treaca cu vederea, sa faca compromisuri, sa tolereze. Pentru a-l avea pe EL.

La inceput, lumea EI se rezuma la EL. Cu timpul, lumea EI se rezuma la... EA.

Femeia din situatia de mai sus e genul care se viseaza de mica maritata. Pentru ea, singurul scop in viata este sa gaseasca prostul care s-o ia de nevasta si pe care sa-l invarta ca pe o marioneta. Daca prostul o iubeste prea mult si face el compromisuri ca sa nu o supere, atunci iar nu mai e bun.

Odata vazuta cu sacii-n caruta, femeia preia controlul si incearca sa transforme broasca cu care s-a maritat (sau cu care are o relatie) in printul calare pe cal alb la care visa cand era mica si proasta. Acum a mai crescut putin...

2 comentarii:

  1. Nu imi place fotbalul, pentru ca prefer sa fiu jucatorul meu preferat si propria galerie in acelasi timp, in sala.

    Mi-ar fi placut sa am pe lista de hobby-uri si masinile, dar de ce sa imi bat capul cu lucruri ce nu mi le permit ?

    Intre mare si munte, hmmm poteci de munte clar.

    O interactiune ok ? Probabil un spank pe fund urmat de un trandafir asezat pe perna. Sau invers.

    Femeia pentru mine, un mister mare ascuns in spatele unor indicii atat de mici si simple pe care desigur, nu suntem in stare sa le detectam. Cum spunea fosta Doamna Roman: "Barbatii sunt copiii nostri".

    PS-Beer sucks.

    RăspundețiȘtergere
  2. am stat si m-am gandit..."hey! ai scris despre mine!"
    in relatii am ajuns sa urasc ce iubeam...
    dar vin cu alta intrebare si nu e apararea mea (cred)...
    oare se intampla pentru ca nu e prima iubire (facand referire la postul anterior), adica ultima...the one...unde maruntisuri de gen raman in stadiul de maruntisuri?
    ct despre scris...scurt, intens, concis :*

    RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.