miercuri, 4 noiembrie 2009

Prima iubire e chiar.... prima?


In mod obisnuit, acest termen este asociat cu “cea dintai (in spatiu si timp), care se afla la inceput, in fruntea unei serii”.

Insa asociat iubirii, la ce capat al sirului se afla prima? M-am intrebat de multe ori daca nu cumva prima este de fapt...ultima... atunci cand stim cu ce se mananca iubirea, cand stii cum sa iti dai seama ca simti asta si mai ales... cand stii ca cel pentru care o simti, o merita.

In realitate toata lumea merita sa fie iubita, insa cati dintre noi luam asta ca un drept care se castiga, nu care se acorda de la sine si gata? Ca sa evit generalizarea, o sa spun ‘aproape nimeni’. Si ca sa ajungi sa constientizezi asta iti ia cu siguranta ani de zile, asa ca se presupune ca ai trecut demult de ‘prima dragoste’.

In final, prima dragoste este ultima. Cea dupa care nu mai urmeaza nimic, decat respectul. Cum stii ca e ultima? Nu poti sa stii, pentru ca nu depinde numai de tine sa hotarasti unde se trage linia, unde e capatul.

Probabil ca cel mai sigur lucru pe care il poti face este sa nu te gandesti daca e ultima (sau prima sau dati-i voi un numar, oricare). Iubeste de fiecare data ca si cand ar fi ultima data si mai ales, fa tot posibilul sa fi ultima iubire, sa castigi asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.