marți, 3 noiembrie 2009

Importanta sexului oral - 1


Pentru Barbati:

Dragii mei, va place sau nu… asa cum voua va place, si noua ne place, si noi vrem, si noi avem nevoie de asta. Avem nevoie sa stiti ca trebuie sa o faceti, sa stim ca vreti si ca o veti face. Asta daca vreti mai mult decat o noapte de la domnisoara (?!) in cauza. Bun, acum ca am lamurit asta, putem sa continuam.

Si mai important… va rugam sa aveti habar de ceea ce faceti. Nu bagati botul daca nu stiti ce sa faceti cu el. Nu insistati in zonele sensibile. Ne enervati. Nu insistati dupa ce ne-am dat drumul. Lasati-ne sa savuram momentul. Limba. Este minunata. Probabil singura care va mai poate salva atunci cand aveti probleme erectile. Ne place, folositi-o... DES.

Ca sa fiti siguri ca o faceti bine, exersati cat mai mult (sic!). Cititi, documentati-va si cel mai important…. Lasati-va ghidati de partenera. Fiti atenti la reactiile ei. Comunicati cu ea. Vorbiti deschis despre asta. Cu cat va iese mai bine, cu atat o sa primiti si voi mai mult…

Sfat pentru femei: Daca tot vreti primiti ceva, aveti MARE grija la igiena intima ca nu e frumos sa mai ia si o rosie sa sparga si o ceapa sa mearga cu branza de la comisura voastra cu par... nesimtitelor.

Un comentariu:

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.