miercuri, 26 noiembrie 2008

Do you get my point?


Intr`o incursiune serioasa avuta prin bloguri am avut o revelatie cum numai mie mi se poate intampla: tarzie, evident. Eu sunt aia care se ridica ultima fericita ca a venit cu o idee geniala...expusa cu 3 ore mai devreme de altcineva.
Cum ziceam, am ajuns la concluzia (logica) ca blogurile cu cel mai mare succes sunt cele ... peste 18...nu, nu cu peste 18 vizitatori zilnic, ci cele...interzis minorilor. Pe locul doi, cele ale suferinzilor din dragoste. Asta imi arata o pondere destul de echilibrata intre sex-maniacs si love-addiccts.
Gresit! Si va explic imediat si de ce. Graficul sta in felul urmator: ca nr de cititori = 55% - categoria "limbaj murdar", 21% - categoria "dragostea e oarba", 19% - categoria "sarcasme si ironii" si 5% - restul.
Dar cred ca sunteti de acord cu mine ca analizat din alt punct de vedere, toti aia 45% indragostiti, glumeti si restul citesc salivand "tencuind" si descrierile perversiunilor sexuale la care a mai fost supusa cine stie ce tarfulitza de mana a3a. Intr-un fel inteleg labarii si degetzicile care se dilata psihic (si nu numai) in momentele in care sunt anuntati ca exista o postare noua tag-uita cu "porn, cum, fuck, pussy, dick, ass, tits" etc - variantele din limba romana. Adevarul este ca lipsa unei activitati regulate din punct de vedere sexual te impinge sa cauti semeni mai norocosi decat tine, care sunt suficient de amabili sa impartaseasca in blog. Nu este nimic anormal, doar ingrijorator. Ar trebui sa te puna pe ganduri si sa te intrebi de ce ei/ele au parte, si tu nu. Poate pentru ca pierzi timpul citind despre sex, in loc sa il practici. Trist...
Revenind la oile noastre, o sa sune a problema de Logica, dar cred ca o sa cuprind esentialul:
Daca toti love-addict sunt sex-maniacs, iar unii sex-maniacs nu sunt love-addict, atunci ceva bun este ilegal, imoral sau ingrasa.
Cred ca daca m-as apuca si eu sa-mi descriu fanteziile sexuale sau sa scriu despre lucrurile la care ma gandesc cand gafai prestand deasupra as avea si alti vizitatori in afara de cativa prieteni fideli. Posesoare a unei minti practice, as putea sa profit de statisticile de mai sus si sa scriu despre dragostea profunda pe care i`o port tipului cu care mi`o trag animalic, moment in care strig ironic si sarcastic de placere, gandindu-ma la...restul.

Un comentariu:

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.