vineri, 28 noiembrie 2008

De ce sunt femeile nebune?


Pentru ca sunt nebune. Sunt niste nebune obsedate. De orice. Nu conteaza de ce, dar trebuie. Macar pentru zilele alea din luna cand toti din jurul lor si-ar dori sa inchida ochii si sa se teleporteze in alta parte. Ei bine, tocmai pentru zilele alea au nevoie de cate o obsesie. Ca e vorba de shopping, pierdut ziua la cafenea sau saloane de infrumusetare, un barbat (sau mai multi), cainele, pisica sau mai stiu eu ce alt animal de casa… au nevoie de asta ca de aer. Am omis intentionat barfa cu prietenele pentru ca asta fac nebunele tot timpul. Sunt obsedate de ele insele, de barbatii din viata lor, de femeile din viata lor ( :)), de tot ceea ce le inconjoara.
Pe langa faptul ca sunt nebune obsedate, sunt si nebune cu multiple personalitati. Pentru ca din momentul in care le raspunde la dragoste un barbat normal, de care ele s-au indragostit asa cum era el, din secunda doi nebunele incearca sa il schimbe. Si vor sa schimbe tocmai lucrurile alea care le-au facut placere si de care s-au indragostit. Daca barbatul pica in plasa, in cateva luni s-a dus dracu relatia, pentru ca vine nebuna si zice: “nu mai esti ca la inceput”.
Nebunele mai sufera si de mania persecutiei. Au impresia ca sunt discriminate social, ca toti barbatii le vor trupul (iar daca nu li-l vor, devin frustrate), ca tot ceea ce li se intampla rau e din cauza ca cineva are ceva cu ele. Asa ca nebunele sunt feministe. “Feminismul a facut sa integram si uratele in societate”… Mi s-a parut relevant citatul...
Eu una nu inteleg feministele care sar de partea dorsala in sus ca le injura lumea cand le vad la volan. Pai mai… pisi (ca sa nu-ti zic altcumva)…cum sa nu te injure cand tu semnalizezi stanga si…faci stanga. Dar nu te intereseaza daca in stanga mai e cineva. Si nu te ofusca…ca degeaba doar semnalizezi. Acolo la decret scrie clar: te asiguri, semnalizezi si faci. Intelegi care parte-ti scapa?
Bun, trecand peste asta pentru ca sunt prea multe exemple date de femeia la volan, sa trecem la femeile care mictioneaza efectiv pe parerile celor mai avizati in anumite subiecte decat ele. Mai nene, eu stiu asa: cand unu’ iti zice ca esti beat, nu-l bagi in seama, dar cand iti zic mai multi, te duci la culcare. Stiu eu prost? Nu, proaste sunt duduile alea, care nu sunt in stare sa faca diferenta dintre glamour si kitsch sau intre a nu avea bani si prost gust. Nu zice nimeni ca daca esti mai saracuta trebuie sa iti cumperi cerceri mari de plastic fosforescenti, pentru ca nu-ti permiti de haur. Si nu zice nimeni ca daca ai bani, poti sa pui orice pe tine, dar de firma sa fie. In fine, nu o sa stau sa dau sfaturi, pentru ca in afara de bun simt si simt estetic nu am alte “recomandari”, dar zau ca exista o gramada de reviste si emisiuni care te invata cum este permis sa te afisezi in societate. Si atentie! Societate e si aia cand doar te duci pana la paine.
Concluzia ultimului paragraf este ca femeile sunt si nebune proaste. Si mai rau de atat, insista sa ramana proaste. Sa nu trec si in cealalta extrema si anume sa le fac si curve. Curva esti si daca profiti de un fraier cum ii spui tu, pe care nu-l inghiti, dar iesi cu el pentru ca plateste consumatia si iti cara fundul ala peste tot cu masina. Curva esti si daca ii spui prietenei tale ca ii sta superb in rochia aia in care-i sta ca dracu`.
Dar… cine sunt eu sa judec…?

3 comentarii:

  1. tu zici : "Pentru ca sunt nebune. Sunt niste nebune obsedate. De orice. Nu conteaza de ce, dar trebuie"
    eu zic : "Pentru ca suntem nebune. Suntem niste nebune obsedate. De orice. Nu conteaza de ce, dar trebuie"

    RăspundețiȘtergere
  2. femeile alea nebune seamana cu fetele din vestiar care se duc la aerobic sa stearga de pe constiinta jumatatea de cozonac de la micul dejun.
    si care vrobesc mult, prost si fac galagie. imo(in my opinion)clasificarea de femei si barbati e prea cruda(alb sau negru), mie imi place gri :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie! Nu generalizez! Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. :)

    RăspundețiȘtergere

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.