joi, 3 decembrie 2009

La multi ani, Romania...


Zis cu intarziere, ca asa meriti...

De ce lucrurile care sunt normale au ajuns sa fie considerate de admirat in Romania de azi?

Un sot care nu isi bate nevasta...
O femeie care nu se culca cu un barbat doar pentru bani...
Un iubit care ii daruieste flori iubitei lui ...
Un angajator care respecta zilele de concediu si de salariu al angajatilor sai ...
Un tanar care cedeaza locul in autobuz unui batran...

Toate astea si multe altele au ajuns sa fie de admirat, cand de fapt sunt lucruri firesti si de bun simt....Respectul s-a dus dracului... Luam tot ca si cand ni s-ar cuveni...Nu mai avem valori, suntem ipocriti, nesimtiti si nespalati. Suntem total lipsiti de coloana vertebrala. Ne inghesuim pe la biserici si manastiri sa pupam moaste si icoane, si cum suntem lasati in mediul natural ne apucam sa injuram de sfinti.

Ne pisam linistiti pe marginea drumului sau pe cei din jurul nostru. Ne facem nevoile si nu tragem apa sau nu ne spalam pe maini. Si luam si hartia igienica, s-avem (just in case). Avem principii atat de bine inradacinate incat cum se dau doi mici gratis pe cap de vita furajera, cum ne schimbam orientarea politica.

O ardem prin cluburi si cafenele de fitze cu o apa plata si facem rate sa ne luam un telefon mobil. Stim sa fim cool pe retele de socializare si forum-uri pe Internet, si de fapt nu suntem in stare sa legam doua vorbe sau sa scriem corect gramatical. Ne luam tzoale de firma, dar stam cu intretinerea neplatita. Avem pretentii la salarii de mii de euro, dar nu stim sa calculam nici 2+2.

Ne-am batut joc de tot si de toate... Nu mai avem decat o singura resursa naturala care ne-a mai ramas... si p-aia o exportam...pizda. Tarfele sunt noul trend in patriotism...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.