luni, 1 decembrie 2008

INDIGGĂU - mândria ţării



De la Wikipedia, enciclopedia liberă

INDIGGO – Trupă pop-rock formată din gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea (24). Tatăl lor este renumitul scriitor, regizor, producător de filme documentare şi doctor în arte Grid Modorcea, iar mama, Violeta Modorcea, e profesoară, doctor în filologie. Au şi un frate, Vlad Modorcea, game producer "Electronic Arts".

Dacă mă întrebaţi pe mine... aş zice aşa:

INDIGGO - a.k.a. "Fetele lui Dracula"; Formaţie vocal-devastatoare, compusă din gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea (iq level = 24).

Memorabile doar dpdv al apariţiilor jenante şi penibile, surorile horror au reuşit sa se facă remarcate nu prin calitaţile vocale, ci prin tupeul extraordinar cu care insistă să-şi afişeze apucăturile. Ofuscate de eşecul survenit în urma preselecţiilor pentru Eurovision 2006, au hotărât sa îşi faca un renume in America. Şi nu oricum, ci continuând seria de şocuri aplicate oricărui om întreg la minte. Au reuşit performanţa de a fi fluierate de o sală întreagă la concursul "America's Got Talent". Au provocat hohote de râs şi reacţii ca pe stadion. Au obţinut un deosebit loc 3 în topul celor mai penibile apariţii ale anului în SUA. Şi...nu s-au multumit doar cu atât. Mai nou, participa la Miss HorrorFest III. Prevăd un alt succes pe podium pentru cele două fete care au talentul de a fi ...netalentate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Da-ti cu parerea!

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.